Μαθήματα τένις στο Διαδίκτυο – Είναι δυνατόν να μάθετε τένις στον Ιστό;

Το Διαδίκτυο είναι πλημμυρισμένο από οδηγίες βίντεο και εγχειρίδια κειμένου για το πώς να κυριαρχήσετε στο τένις. Όντας έτσι, έχει πραγματικά νόημα να ξοδεύουμε εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια κάθε χρόνο για την εκμάθηση τένις στο Διαδίκτυο; Η απάντηση είναι όχι. Σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο άθλημα, για να κατακτήσετε τα διαφορετικά χτυπήματα και σουτ, πρέπει να είστε ακριβώς εκεί στο γήπεδο για να το μάθετε και να το κατακτήσετε.

Τούτου λεχθέντος, δεν είναι ότι αυτά τα μαθήματα θα πάνε χαμένα. Πρώτον, μετά από ένα επίπεδο, το τένις δεν είναι απλώς ένα σωματικό μαθήματα τένις άθλημα, αλλά εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ψυχική σας αντοχή, την εστίασή σας, τη συναισθηματική αντοχή σας. Επίσης, δεν έχουν όλοι την πολυτέλεια να ξοδέψουν τόσα πολλά για να παρακολουθήσουν μαθήματα τένις από έναν επαγγελματία προπονητή. Ως αποτέλεσμα, αυτά τα μαθήματα στο διαδίκτυο μπορούν να σας βοηθήσουν να διορθώσετε εύκολα τα ελαττώματα στο σέρβις σας.

Ενώ μπορείτε να μάθετε μαθήματα για το πώς να σερβίρετε, πώς να παίξετε σουτ με φορ ή μπακχάντ, η στρατηγική για έναν αγώνα, η εκμάθηση πρόληψης τραυματισμών πρέπει να διαβαστούν και να μελετηθούν, και αυτές είναι συμβουλές που μπορείτε εύκολα να μάθετε από την εμπειρία άλλων.

Ας πάρουμε το παράδειγμα. Ας πούμε ότι έχετε μια εγγενή συνήθεια να προσγειώνεστε στο μπροστινό σας πόδι ενώ σερβίρετε μια μπάλα. Στην αρχή, μπορείτε εύκολα να το αγνοήσετε ως απλώς μια άλλη συνήθεια. Ωστόσο, καθώς γίνεστε επαγγελματίας, αυτό μπορεί να προκαλέσει σοβαρούς τραυματισμούς που μπορεί να εμποδίσουν το άθλημά σας. Δεν χρειάζεστε έναν προπονητή για να το προσδιορίσετε, καθώς θα το γνωρίζετε μόνοι σας για το πώς παίζετε. Η εκμάθηση στο Διαδίκτυο για το πώς μια τέτοια συνήθεια μπορεί να οδηγήσει σε τραυματισμούς μπορεί να σας βοηθήσει να τη διορθώσετε ή τουλάχιστον να προσεγγίσετε τον προπονητή σας για να σας βοηθήσει να διορθώσετε το ελάττωμα.

Δεν υπάρχει εικονικό υποκατάστατο για έναν προπονητή τένις. Ωστόσο, όπως ακριβώς οι Μητέρες αντικαθιστούν τους Θεούς, τα διαδικτυακά μαθήματα αντικαθιστούν τους προπονητές όπου υπάρχει ανάγκη.

This entry was posted in Business. Bookmark the permalink.